Home / Actual / Liberalii se întâlnesc în şedinţă naţională la Săcele

Liberalii se întâlnesc în şedinţă naţională la Săcele

Unul dintre cele mai importante evenimente politice ale începutului de an va avea loc la Săcele în perioada 12-14 februarie, la Hanul Mureşenilor din zona Valea Larga. Este vorba de şedinţa de birou permanent naţional a Tineretului Naţional Liberal, o structură ce coordoneaza activitatea tuturor membrilor PNL sub 35 de ani.

Întâlnirea este importantă pentru activitatea din perioada următoare, dar şi pentru susţinerea eventualelor candidaturi ale tinerilor pentru consiliile locale sau pentru primăriile de pe întreg cuprinsul României. Şedinţa de Birou Permanent Naţional a TNL de la Săcele se va bucura şi de prezenţa a numerosi deputaţi şi senatori din partid, precum şi de cea a copreşedintilor PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Evenimentul ce va fi organizat la Săcele vine în contextul în care si doi membrii tineri ai PNL Săcele, Ciprian Sterpu (35 de ani) şi Lucian Pascu (32 de ani) concurează pentru a obţine mandatul de candidat al partidului în cursa pentru Primăria Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply