Home / Actual / Curs intensiv de comunicare la Săcele, pe 31 octombrie

Curs intensiv de comunicare la Săcele, pe 31 octombrie

canCAN Brașov organizează un curs intensiv de comunicare, în care puteți descoperi stilul propriu de comunicare și al persoanelor apropiate și să vă dezvoltați abilitățile de comunicare eficientă, pentru a vă optimiza relațiile personale si profesionale.

Luni, 31 octombrie 2016 | Între orele 9:30 – 17:30
Centrul Ziurel – Fundația FAST (Str. George Moroianu, nr. 17, Săcele)

Se vor aborda teme ca: ce este comunicarea, elementele comunicării, schema comunicării, blocaje și bariere în comunicare, ascultarea activă, asertivitatea, stiluri de comunicare. Vor fi ocazii pentru a împărtăși propria experiență, a adresa întrebări, a exersa noile abilități formate, într-un mediu securizant, într-o atmosfera caldă, de încredere.

Cursul este destinat personalului din ONG-uri și instituții de stat care furnizează servicii sociale licențiate sau în curs de licențiere. Sunt bineveniți și lucrători de tineret, cadre didactice, manageri de proiecte, voluntari sau orice alte persoane interesate de subiect.

Termenul de “beneficiari” este relevant în acest caz pentru copii, tineri, diferite persoane aflate în evidența serviciilor sociale, elevi, studenți, voluntari, dar și angajați.

• Modul de curs de 8 ore, cu pauză de cafea și pauză de prânz
• Grup între 8 și 16 participanți
• Se folosesc metode de învățare nonformală, activ-participativă
• Costul este de 100 lei/modul de curs/persoană.
• Se oferă certificat de participare.

Cursul este susținut de Rozalia Timar, formator cu experiență în domeniul serviciilor sociale și al învățării nonformale.

Detalii și înscrieri: [email protected], 0733939447 (persoana de contact Ruxandra Oprică).

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply