Home / Actual / Atentie! Curăţenia trotuarelor de zăpadă şi gheaţă este obligatorie

Atentie! Curăţenia trotuarelor de zăpadă şi gheaţă este obligatorie

Curăţenia trotuarelor de zăpadă şi gheaţă se execută de câte ori este nevoie, asigurându-se desfundarea rigolelor şi circulaţia pietonilor în condiţii normale şi fără niciun pericol de accidentare a acestora.

Zăpada şi gheaţa trebuie depozitate pe partea carosabilă a străzii la 30 de cm de la bordura trotuarului, lăsând libere gurile de scurgere ale canalului. Scoaterea pe stradă ori pe trotuar a zăpezii şi gheţii din curţi este interzisă.

Acoperişurile, terasele, balcoanele, jgheaburile şi burlanele vor fi curăţate de zăpadă şi ţurţuri de gheaţă, iar jgheaburile, burlanele şi gurile de scurgere se vor desfunda de câte ori este nevoie.

Curăţirea trotuarelor de zăpadă şi gheaţă se va efectua cu mare grijă pentru a se evita distrugerea sau deteriorarea pavelelor de pe trotuar. La această operaţiune dacă este cazul se vor folosi materiale antiderapante fără conţinut de sare.

Atentie! Cei care nu respectă aceste prevederi sunt pasibil de amenzi cuprinse între 200 şi 400 de lei pentru persoanele fizice şi între 560 şi 1100 de lei pentru persoanele juridice.

Citește și despre Festivalul Datinilor de Crăciun de la Săcele.

Imagini superbe din Canionul 7 Scări

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply