Home / Actual / Cadouri de sărbători pentru copiii orfelinatului Brădet

Cadouri de sărbători pentru copiii orfelinatului Brădet

Fundația “Family First”, filiala Brașov și-a unit forțele cu voluntarii CPNT (Clubul de Protecția Naturii și Turism) pentru a le face unor copii din Săcele o frumoasă supriză, acum, în prag de sărbători de iarna.

Este vorba de o donație substanțială, sub formă de articole de îmbrăcăminte ce va ajunge la copiii orfelinatului Bradet.

Oamenii cu suflet mare au adunat până acum: 70 de cizme, 70 polare, 70 de pantaloni, 350 șosete, 70 de căciuli, 70 adidași, 140 perechi de manuși și sunt 140 de bluze de corp în total.

În afara acestor obiecte de vestimentație atât de necesare în sezonul rece, la Brădet vor ajunge jucării și dulciuri care le vor însenina cu siguranță ziua micilor destinatari.

Toate produsele donate copiiilor au intrat pe baza unui proces verbal de predare-primire în contabilitatea centrului.
Mulțumiri din partea organizatorilor pentru compania Livezile Dobrinoiu, ce a oferit sucuri de fructe pasteurizate și pentru S-KARP din Săcele, care a oferit prețuri speciale pentru încălțămintea de sezon.

Inițiatorii acestui act de solidaritate umană nu se află la prima colaborare de acest gen. În noiembrie, tot la Brădet, sub titulatura “Plantăm fapte bune”, CPNT a organizat o campanie de plantare a peste 585 de pomi fructiferi și a 300 de arbuști.

Felicitări pentru inițiativă și la mai mare!

Citește și despre ce sportivă din Săcele a fost declarată cea mai bună din 2016 în clubul din care face parte

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply