Home / Actual / Casă pe viață pentru o familie de oameni harnici, care iubesc natura

Casă pe viață pentru o familie de oameni harnici, care iubesc natura

Dorim sa oferim gratuit o casa in Buces, Vulcan (Hunedoara), pe termen nelimitat (chiar pe viata) unei familii de oameni tineri si harnici, care iubesc natura, animalele, viata in sanul naturii. Casa este constructie noua, se afla in munti, intr-un mic catun construit de noi, intr-o zona izolata, dar nu periculoasa.

Este acces pe drum de asfalt, se poate urca cu orice fel de masina, nu neaparat 4×4, pana la cel mai apropiat oras sunt 30 de km, dar in comuna exista magazine cu paine etc.

Casa a fost construita in urma de 3 ani, etajul nu este terminat, dar parterul este perfect pus la punct – 2 dormitoare (exista pat si saltea, sifonier) o camera de zi mare, cu bucatarie deshisa, utilata cu aragaz cu butelie, combina frigorifica, chiuveta, canapea-coltar cu masa mare. Mobilierul si usile interioare sunt din lemn masiv, pe jos este parchet laminat si gresie/faianta, in baie. Baia are cabina de dus, wc, chiuveta, masina de spalat. Incalzirea se face cu soba de teracota, care are plita si cuptor incluse, este cu lemne, exista apa calda, avem sauna traditionala cu lemne, le oferim si teren sa-si cultive tot ce doresc. Nu trebuie sa achite curentul electric, apa, lemnele destinate incalzirii (lemnele si le vor taia singuri) cu conditia sa nu exagereze si sa fie responsabili. Vor avea acces la internet.

In schimb, le cerem: sa aiba grija de animale, de gradina de legume (a noastra si a lor), de sera (avem si asa ceva), sa intretina spatiul verde (sa coseasca, avem motocositoare, motocultor, drujba si tractoras) si sa faca orice treaba este necesara intr-o gospodarie, sa fie responsabili, loiali, sa nu fure, sa nu incerce sa-si bata joc de ceea ce li se ofera si sa respecte NATURA. Animalele din grajd sunt: un cal, un magar, gaini, iepurasi, 2 vaci si, in perioada rece a anului, se afla acasa cele cateva oi si capre. Nu facem afaceri cu animale, dar nu vrem sa cumparam mancarea. La grajd ar fi de lucru cam 40 de minute dimineata si tot asa, seara. Vara, animalele se afla la un alt grajd, pe un teritoriu ingradit si sunt libere deci, in sezonul cald, la grajd se afla doar gainile. Nu ne deranjeaza daca au copii.

Noi locuim in casa alaturata. Intentionam sa ne ocupam de agroturism (am construit deja cladirea ecologica destinata acestei indeletniciri) si va exista posibilitatea unor castiguri materiale substantiale. Oferta este reala si serioasa si ne dam seama ca este si foarte tentanta, de aceea ca rugam sa cantariti totul bine inainte de a lua o decizie si va rugam sa nu faceti experiente cu noi doar ca sa vedeti peisajul. Am trait deja o astfel de experienta, de aceea am facut aceasta precizare. Exista perioade in care este mai mult de lucru, ca in orice gospodarie, dar si perioade mai linistite.

Totodata, trebuie sa precizam ca o persoana dependenta de magazine si de agitatia orasului nu se va adapta aici, este liniste si verdeata cat vezi cu ochii, se adu doar pasarile cerului. Inca ceva important: NU AVEM TELEVIZOR. Daca cei pe care ii cautam vor citi acest anunt, am vrea sa se mute cat mai repede posibil. Va rugam sa puneti toate intrebarile necesare astfel incat lucrurile sa fie bine de ambele parti.

Va multumim!

Găsiți aici anunțul original

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply