Home / Actual / Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile începe astăzi la Râșnov! Vezi programul

Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile începe astăzi la Râșnov! Vezi programul

În acest weekend, la Râșnov are loc cea mai importantă competiție sportivă găzduită vreodată de județul Brașov. Pe trambulinele de pe Valea Cărbunării sunt programate două etape de Cupă Mondială feminină la sărituri cu schiurile.

La competiția de la Râșnov vor concura cele mai valoroase sportive din lume. Mai exact, 50 de concurente din 12 țări. La eveniment va fi prezentă și actuala campioană olimpică Maren Lundby, care este și actualul lider al ierarhiei generale. Singura reprezentantă a României este săceleanca Dana Haralambie, aceasta calificându-se ieri pentru runda finală.

Intrarea este liberă, iar Primăria Râşnov va pune la dispoziţia spectatorilor curse regulate din centrul oraşului, care vor circula pe traseul Cinema Amza Pellea – I.L. Caragiale – Valea Cărbunării şi retur, începând cu ora 10:00 sâmbătă şi cu ora 8:00 duminică.

Programul competiţiei:

Sâmbătă 3 martie

ora 10:00 Săritură de probă

ora 11:00 Manşa I, urmată de Manşa a II-a şi festivitatea de premiere

Duminică 4 martie

ora 08:45 Calificări

ora 10:00 Manşa I, urmată de Manşa a II-a şi festivitatea de premiere

sursa: brasovtv.com 

photo: Daniel Maximilian Milata

Teatrul “Andrei Mureșanu” ne aduce piesa “O noapte furtunoasă” pe 22 martie la Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply