Home / Actual / „Cupa 1 Mai” la fotbal s-a desfășurat la Săcele

„Cupa 1 Mai” la fotbal s-a desfășurat la Săcele

Au fost meciuri mari la Săcele weekend-ul trecut. Este vorba despre o competiţie sportivă, devenită deja tradiţională în localitate: la cea de-a 5-a ediţie a „Cupei 1 Mai” la fotbal au participat aproape 60 de săceleni.

Evenimentul a fost organizat de Asociaţia „Împreună pentru Săcele” și s-a desfășurat conform principiului minte sănătoasă, în corp sănătos!

Proverbul s-a potrivit foarte bine cu scopul competiţiei sportive de la Săcele şi anume acela de a face mişcare, metoda care ne creşte speranţa de viaţă şi care este vitală pentru organism.

„Scopul competiţiei sportive este acela de a-i aduce împreună pe tineri, să-i facem să socializeze şi evident să facă mişcare, foarte importantă pentru sănătate”, a spus Cristian Panait, preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Săcele.

„Sunt binevenite astfel de evenimente sportive la Săcele, felicit organizatorul pentru ceea ce face aici şi pentru sportul din Săcele. Ne asociem oricând unor astfel de manifestări”, a spus Lucian Pascu, consilier judeţean PNL.

Cei mai buni sportivi amatori au plecat acasă cu diplome şi medalii.

Citeste si despre ultimul rezultat al FC Precizia Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply