Home / Actual / Concurs ocupare funcție publică de execuție Inspector Protecție civilă

Concurs ocupare funcție publică de execuție Inspector Protecție civilă

În conformitate cu prevederile Legii nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare şi ale H.G.nr.611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, Primăria Municipiului Săcele, cu sediul în Săcele, Judeţul Braşov, Str. Piața Libertăţii, nr. 17 organizează concurs pentru ocuparea functiei publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Sacele,  după cum urmează:

Compartiment Protecție Civilă

1.INSPECTOR PROTECTIE CIVILA , clasă I, grad profesional superior-1 Post

  1. a) Condiţii generale de participare : candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art.54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul Funcţionarilor Publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,
  2. b) Condiţii specifice :
  •  studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţa
  •  vechime în specialitatea studiilor –  9 ani
  •  cunoştinţe operare pe calculator, nivel mediu

Bibliografia se poate solicita de la sediul Primăriei Municipiului Săcele sau pe adresa de email [email protected]

Concursul  constă în urmatoarele etape:

  • selecția dosarelor;
  • proba scrisă se va susține în data de 31.05.2016 ora 10:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;
  • interviul se va sustine în data de 02.06.2016 ora 12:00 la sediul Primăriei Municipiului Săcele;

Dosarele de înscriere se pot depune în termen de 20 zile de la publicarea anuntului,  la secretariatul comisiei de concurs din cadrul Primăriei Municipiului Săcele.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply