Home / Actual / CS Rugby Săcele U14 a câștigat Trofeul București

CS Rugby Săcele U14 a câștigat Trofeul București

După terminarea campionatului AMRB, în care echipa de U14 a CSR Săcele a terminat pe poziția a doua, în perioada 17-18 iunie s-a desfășurat prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby 2016 – Trofeul București, gazdă fiind formația Steaua București. Clubul săcelean a reușit să alinieze la startul competiției echipe la două categorii de vârstă: U12 și U14.
La categoria U12 echipa din Săcele a fost repartizată într-o grupă foarte grea alături de ocupanta locului 2 în AMRB – Victoria Cumpăna, CSO Pantelimon și Flamingo București. Fiind cea mai tânără echipă din competiție și aflându-se la prima participare oficială din acest sezon, echipa noastră a pierdut cele 3 meciuri din grupă deși a practicat un joc bun, ținând piept echipelor mult mai experimentate. În urma acestor rezultate, CSR Săcele a ajuns să joace pentru locurile 13-14 chiar împotriva echipei gazdă Steaua București, pe care a învins-o cu 30-0 obținând astfel prima victorie din Circuit la grupa de U12.
În paralel s-au desfășurat și meciurile de la categoria U14, categorie la care echipa noastră încă deține titlul de Vicecampioni Naționali. CSR Săcele a fost repartizată în grupa B, cu formațiile CSM Olimpia București – pe care a învins-o clar cu 26-7 și CSFP Baia Mare care nu s-a prezentat la meci. Semifinala împotriva CSS Gura Humorului a fost la discreția săcelenilor, scorul final de 12-0 demonstrând încă o dată motivația tinerilor rugbyști de ajunge cât mai sus.
Adversarul din finală a fost echipa Șoimii-Triumf București, câștigătoarea Campionatului AMRB și principala favorită. Încă de la încălzire se putea citi în ochii jucătorilor noștri dorința de revanșă, dorința de a arăta cine sunt cei mai buni și că înfrângerea suferită în Campionat a fost o greșeală. Era practic meciul pe care jucătorii noștri îl așteptau de trei luni! Am reușit un meci extraordinar în care unitatea echipei și-a spus cuvântul. La pauză am intrat în avantaj 3-0, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Dragoș Ianis. Cei care au marcat primii în repriza secundă au fost tot jucătorii noștri prin căpitanul echipei Chihaia Casian. Scorul final CSR Săcele – Șoimii-Triumf București 8-5, ne-a adus în vitrină TROFEUL BUCUREȘTI! Clasarea pe prima poziție ne motivează și mai tare și arată încă o dată ca micuțul club săcelean țintește de fiecare dată LOCUL 1.
Pe lângă acest titlu, formația noastră a primit și distincția de CEL MAI BUN JUCĂTOR al turneului la U14 pentru Murariu Adrian. Dacă amintim și titlul de VICECAMPIONĂ NAȚIONALĂ obținut week-endul trecut de grupa de U15, putem spune cu tărie că a fost o săptămână excepțională pentru rugby-ul săcelean. Pentru CSR Săcele urmează la sfârșitul acestei săptămâni la Constanța, etapa a doua a Circuitului. Mult succes!!!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply