Home / Actual / CS Rugby Săcele U14 a câștigat Trofeul București

CS Rugby Săcele U14 a câștigat Trofeul București

După terminarea campionatului AMRB, în care echipa de U14 a CSR Săcele a terminat pe poziția a doua, în perioada 17-18 iunie s-a desfășurat prima etapă a Circuitului Național de mini-rugby 2016 – Trofeul București, gazdă fiind formația Steaua București. Clubul săcelean a reușit să alinieze la startul competiției echipe la două categorii de vârstă: U12 și U14.
La categoria U12 echipa din Săcele a fost repartizată într-o grupă foarte grea alături de ocupanta locului 2 în AMRB – Victoria Cumpăna, CSO Pantelimon și Flamingo București. Fiind cea mai tânără echipă din competiție și aflându-se la prima participare oficială din acest sezon, echipa noastră a pierdut cele 3 meciuri din grupă deși a practicat un joc bun, ținând piept echipelor mult mai experimentate. În urma acestor rezultate, CSR Săcele a ajuns să joace pentru locurile 13-14 chiar împotriva echipei gazdă Steaua București, pe care a învins-o cu 30-0 obținând astfel prima victorie din Circuit la grupa de U12.
În paralel s-au desfășurat și meciurile de la categoria U14, categorie la care echipa noastră încă deține titlul de Vicecampioni Naționali. CSR Săcele a fost repartizată în grupa B, cu formațiile CSM Olimpia București – pe care a învins-o clar cu 26-7 și CSFP Baia Mare care nu s-a prezentat la meci. Semifinala împotriva CSS Gura Humorului a fost la discreția săcelenilor, scorul final de 12-0 demonstrând încă o dată motivația tinerilor rugbyști de ajunge cât mai sus.
Adversarul din finală a fost echipa Șoimii-Triumf București, câștigătoarea Campionatului AMRB și principala favorită. Încă de la încălzire se putea citi în ochii jucătorilor noștri dorința de revanșă, dorința de a arăta cine sunt cei mai buni și că înfrângerea suferită în Campionat a fost o greșeală. Era practic meciul pe care jucătorii noștri îl așteptau de trei luni! Am reușit un meci extraordinar în care unitatea echipei și-a spus cuvântul. La pauză am intrat în avantaj 3-0, printr-o lovitură de pedeapsă transformată de Dragoș Ianis. Cei care au marcat primii în repriza secundă au fost tot jucătorii noștri prin căpitanul echipei Chihaia Casian. Scorul final CSR Săcele – Șoimii-Triumf București 8-5, ne-a adus în vitrină TROFEUL BUCUREȘTI! Clasarea pe prima poziție ne motivează și mai tare și arată încă o dată ca micuțul club săcelean țintește de fiecare dată LOCUL 1.
Pe lângă acest titlu, formația noastră a primit și distincția de CEL MAI BUN JUCĂTOR al turneului la U14 pentru Murariu Adrian. Dacă amintim și titlul de VICECAMPIONĂ NAȚIONALĂ obținut week-endul trecut de grupa de U15, putem spune cu tărie că a fost o săptămână excepțională pentru rugby-ul săcelean. Pentru CSR Săcele urmează la sfârșitul acestei săptămâni la Constanța, etapa a doua a Circuitului. Mult succes!!!
Farmacia Precizia

Leave a Reply