Home / Actual / CS Rugby Sacele domina Circuitul National de mini-rugby

CS Rugby Sacele domina Circuitul National de mini-rugby

CS Rugby Săcele a participat în luna august la etapele 2 şi 3 ale Circuitului Naţional de mini-rugby, etape desfăşurate la Iaşi şi Constanţa.

La prima deplasare în Moldova, micii rugbyşti săceleni au făcut o impresie foarte bună reuşind să câştige Trofeul Moldovei după ce au învins în toate meciurile în care au fost angrenaţi: 20-0 cu CSS Iaşi, 10-5 cu Pilierul Prisacani şi 20-0 cu CSS Bârlad – o echipă cu tradiţie în rugby-ul românesc, echipă reprezentată la toate categoriile de vârstă, inclusiv în Divizia Naţională de seniori.

Din lotul echipei U12 care a reuşit să aducă un nou trofeu pentru Săcele fac parte: Dobre Robert, Bălan Rafael, Dragomir Alexandru, Băila Razvan, Murariu Adrian, Dragoş Ianis, Gândac  Ciprian, Pantelimon Sorin, Chihaia Casian, Georgea Andrei, Văduva Alexandru, Cimpoier Mihai, Borbea Daniel, Enescu George, Benedek Leonard şi Tangerica Ionuţ.

IMAG13201

În perioada 28-31 august 2014, Club Sportiv Rugby Săcele a îmbinat utilul cu plăcutul şi a oferit copiilor o mini-vacanţă pe litoralul românesc, vacanţă care s-a încheiat cu participarea la etapa a-3-a din cadrul Circuitului Naţional de mini-rugby. Spre deosebire de Trofeul Moldovei, unde a fost prezentă doar echipa U12, la malul mării săcelenii s-au deplasat cu reprezentanţi ai tuturor celor trei echipe U10, U12 şi U14. Dacă în primele două zile copiii s-au bucurat de mare, plaja şi alte activităţi specifice vacanţelor petrecute pe litoral, în a treia zi au participat la turneul ce avea să stabilească învingătoarea Trofeului Tomis. Având cea mai tânără echipă din turneu la categoria U10, piticii nu au urmărit decât să se bucure de joc şi să mai capete un pic de experienţă, iar în final au terminat turneul cu 4 înfrângeri.

10494564_320671888094247_3143276230873000055_nLa categoria U12, unde CS Rugby Săcele conduce autoritar clasamentul, echipele au fost împărţite în două grupe: gr. 1 – Şoimii Bucureşti, Perla Murtfatlar, Marina Mangalia şi gr. 2 – CSR Săcele, RC Bârlad, RC Mihail Kogălniceanu şi Calatis Mangalia. Săcelenii au reuşit două victorii şi un egal în grupă – 15-0 cu Calatis Mangalia, 5-5 cu RC Bârlad şi 5-0 cu RC Mihail Kogălniceanu, rezultate care au făcut ca la final echipa noastră să se găseasca pe locul doi în grupă, datorită esaverajului mai mic faţa de RC Bârlad. Pentru prima oara în acest an, echipa din Săcele a fost nevoită să lupte pentru locurile 3-4, reuşind să învingă în acest meci formaţia Perla Murfatlar. În ciuda acestui rezultat, RC Săcele rămâne neînvinsă în acest sezon al Circuitului Naţional de mini-rugby şi în acelaşi timp rămâne lider în clasament.

Călătoria pe litoralul românesc s-a terminat duminică, odata cu vizionarea live a meciului de Superligă dintre Farul Constanţa şi Steaua Bucureşti, un adevarat spectacol de care copiii săceleni au fost foarte impresionaţi, dorinduşi ca odata cu trecerea timpului să participe şi ei la un astfel de meci din postura de jucători.

Pentru CS Rugby Săcele urmează Turneul Final din 6-7 septembrie de la Bucureşti, unde se va pune punct campionatului 2013/2014, turneu ce se va disputa pe terenul naţional Arcul de Tiumf. Le dorim mult succes tinerilor rugbyşti şi le ţinem pumnii atât lor cât şi antrenorilor în încercarea lor de a câştiga încă un trofeu şi de a se încununa campioni. HAI SĂCELE !

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply