Home / Actual / Cronica unei seri de teatru la Sacele

Cronica unei seri de teatru la Sacele

teatru 2Peste 170 de spectatori au asistat, sâmbătă, 22 februarie, la punerea în scenă la Săcele a piesei de teatru”Crize, a se citi love”. Gazdele spectacolului au fost cei de la Liceul Tehnologic “Victor Jinga” din cartierul Electroprecizia, iar în sala festivă a liceului au stat sub lumina reflectoarelor actorii din trupa ArtKoma din București.

Timp de 2 ore, cei prezenți au urmărit o piesă de teatru veselă, o comedie despre relațiile de cuplu moderne, o poveste interpretată de 7 actori tineri ce au apărut rând pe rând, în pereche sau interpetand monologuri, în ochii audienței. Jocul actorilor a fost unul tineresc și vesel, iar săcelenii nu s-au lăsat mai prejos. Spectatorii prezenți au râs, au apreciat piesa și în final le-au oferit tinerilor actori din București aplauze la scenă deschisă.

teatru 3A fost un prim eveniment cultural pe anul 2014, organizatorii evenimentului fiind site-ul nostru www.săceleanul.ro și revista Update Săcelean, cu sprijinul Liceului Tehnologic “Victor Jinga”, al magazinului “Copy Shop” și al Asociației “Împreună pentru Săcele”.

Vă mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și dumneavoastră, celor prezenți în sală, pentru participare și încurajare. Suntem mândri să avem astfel de cititori!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply