Home / Actual / Buget minuscul pentru asociatiile si fundatiile din Sacele

Buget minuscul pentru asociatiile si fundatiile din Sacele

Proiecţia bugetară a municipiului Săcele, aprobată în sedinţă de consilierii locali, a venit cu o veste neplăcută pentru asociaţiile şi fundaţiile din oraşul nostru. Astfel, acestea se vor lupta în 2014 pentru suma de 85.000 de lei, sumă bugetată ca susţinere din partea administraţiei locale pentru toate activităţile acestor asociaţii şi fundaţii, în funcţie de nevoile şi solicitările acestora.

asociatii si fundatii 2Suma va putea fi mărită în viitor în urma unei rectificări bugetare, dar trebuie menţionat că aceste asociaţii şi fundaţii îşi construiesc bugetul şi calendarul de evenimente acum, la început de an.

În Săcele activează un număr de peste 30 de astfel de asociaţii şi fundaţii dintre care cele mai active sunt ( în ordine aleatoare):

– Fundaţia de Asistenţă Socială şi Tineret (FAST)

– Asociaţia Culturală Astra – Despărţământul “Fraţii Popeea”

– Asociaţia Cultural-Sportivă Izvorul

– Asociaţia Club Sportiv Săcele

– Asociaţia “Împreună pentru Săcele”

– Asociaţia Club Sportiv Babarunca

– Asociaţia de Dezvoltare Locală “Orizonturi Săcelene”

– Asociaţia Atelier Săcelean

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

3 comments

  1. Cred ca tot aici ar trebui mentionata si Asociatia "Atelier Sacelean" ale carei activitati le puteti observa aici https://www.facebook.com/pages/Asociatia-Atelier-Sacelean-Sacelean-Workshop-Association/223108341090267

  2. hmmmm…de fapt cei 85 de mii sunt pentru doar pentru sustinerea activitatilor sportive

  3. 15 mii erau pentru cultura, 30 de mii pentru sustinere culte religioase…daca-mi aduc bine aminte…ca idee, s-a tinut cont de solicitarile deja existente si pe partea de cultura n-a cerut nimeni nimic…nu merge primaria sa ofere bani, ei trebuie solicitati

Leave a Reply