Home / Administratie / Un pas mai aproape de redeschiderea spitalului din Sacele

Un pas mai aproape de redeschiderea spitalului din Sacele

spitalConsiliul local Săcele a mai făcut doi paşi necesari redeschiderii spitalului municipal Săcele prin votarea la ultima şedinţă de consiliu local a organigramei şi a statului de funcţii. Ambele decizii au fost luate în unanimitate, aceste documente aprobate urmând a fi trimise către Casa de Sănătate unde se vor semna contractele cadru. După completarea acestei cerinte, Direcţia de Sănătate Publică Braşov va face un control la unitatea medicală din Săcele pentru a da aprobarea reînceperii activităţii.

Tot în şedinta de consiliu s-au prezentat şi proiecţiile bugetare pentru spitalul municipal Săcele, redeschiderea unităţii urmând a costa 120.000 de lei pe luna, în această sumă intrând atât utilităţile cât şi salariul cadrelor medicale. În curand va fi numită şi conducerea spitalului. Toate aceste detalii le veţi putea citi pe www.saceleanul.ro.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply