Home / Actual / Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele a decis! Ce se întâmplă cu parcurile și locurile de joacă?

Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele a decis! Ce se întâmplă cu parcurile și locurile de joacă?

Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Săcele a luat o serie de măsuri care vor fi aplicate începând cu data de 15 mai.

Astfel, începând de astăzi, pe raza Municipiului Săcele se redeschid parcurile și locurile de joacă pentru copii, cu respectarea măsurilor de distanțare socială și de combatere a transmiterii noului coronavirus.

Din 18 mai 2020 se redeschide Biblioteca Municipală ”Victor Tudoran” cu respectarea regulilor generale de distanțare socială și a celor stabilite de către această unitate și aduse la cunoștința publică prin afișare la sediu.

Până la noi reglementări, activitățile desfășurate la Centrul Multicultural și Educațional din Municipiul Săcele, Sălile de Sport și Terenurile de sport multifuncționale, precum și la Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări rămân în continuare suspendate.

Catering în pandemie! Virgil Popa se ține de cuvânt după ce a distrus organigrama Cantinei Sociale de la Săcele

Săcelenii pot circula în arealul Zonei Metropolitane Brașov fără declarație

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia