Home / Eveniment / (Tărlungeni) Un șofer a fost prins noaptea la volan pe strada Principală după ce consumase alcool
foto cu caracter informativ

(Tărlungeni) Un șofer a fost prins noaptea la volan pe strada Principală după ce consumase alcool

Polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

În fapt, la data de 11 mai 2020, în jurul orei 23.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un bărbat, în vârstă de 42 ani, care conducea un autovehicul pe str. Principală din localitatea Tărlungeni.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0,79 mg/l alcool pur.

În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

(Tărlungeni) Puteți circula în arealul Zonei Metropolitane Brașov fără declarație

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia