Home / Actual / Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: Despre împrumutul uriaș făcut de PSD!

Ciprian Sterpu, consilier local PNL Săcele: Despre împrumutul uriaș făcut de PSD!

România a împrumutat miercuri – 27 martie – 3 miliarde de euro prin vânzarea de eurobonduri pe 7, 15 și 30 de ani, aceasta fiind cea mai mare suma luată până acum la o singura ieșire pe piețele externe.

Guvernul PSD a luat 1,15 miliarde euro prin titlurile pe 7 ani, 500 de milioane de euro prin vanzarea celor pe 15 ani, plus inca 1,35 miliarde de euro prin cele pe 30 de ani, informeaza agentia Bloomberg, citata de Business Review si Profit.ro.

Este pentru prima data cand România se împrumută pe 30 de ani în euro.

Pentru PSD, economia “duduie” dar ne baga in datorii pentru 7, 15 și respectiv 30 de ani! 

Așa se întâmplă când sacul ajunge la fund și te prind minciunile electorale din urma!

Pentru asta m-am luptat în Consiliul Local Săcele, atât eu cât și colegii mei din PNL, dar și din alte partide!

Pentru adevăr! Pentru o abordare cerebrală, matură asupra idei de împrumut de peste 25 de milioane de lei pe care dorea PSD Săcele și primarul Virgil Popa să îl ia din bancă.

Îl cheltuiau ei și îl plătea întreaga comunitate din Săcele, la fel cum uriașul împrumut făcut de Guvernarea PSD îl va plăti întreaga Românie, dar îl vor consuma șmecherii.

Până la urmă este o chestiune de încredere în care care te conduc, nu-i așa?

Ciprian Sterpu, Consilier Local PNL Săcele

PS: Dupa ce am scris acest material am aflat ca finantarea acordata de Ministerului Tineretului si Sportului pentru Federatia Romana de Badminton pe anul 2019, a fost redusa cu 60% fata de anul precedent, fara nici o justificare.

Suplimentar, din lipsa de personal datorata masurii luate de MTS, va informam ca programul “Shuttle Time – Badmintonul in scoli” este suspendat din acest moment pe o perioada nedeterminata, incepand cu prezenta data. Erau 250 de scoli inscrise in program la nivel national.

Este doar inceputul! 

Servicii Săcelene se aliniază la legislația în vigoare. Elevii săceleni ce nu învață pe raza orașului plătesc abonament întreg. Cine îl deconteaza?

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia