Home / Actual / Servicii Săcelene se aliniază la legislația în vigoare. Elevii săceleni ce nu învață pe raza orașului plătesc abonament întreg. Cine îl deconteaza?

Servicii Săcelene se aliniază la legislația în vigoare. Elevii săceleni ce nu învață pe raza orașului plătesc abonament întreg. Cine îl deconteaza?

Schimbarea vine în urma deciziei administrației companiei de la Săcele de a respecta legislația în vigoare.

Astfel, dacă până acum și elevii săceleni ce învațau în cadrul unor unități ce nu se află în localitate puteau să cumpere abonamente la jumatate de preț, acum aceștia vor trebui să scoata din buzunar tariful complet de 72 de lei.

Totuși decontarea se poate face ulterior printr-o cerere depusă la școala sau liceul unde elevul învață, urmând ca Ministerul Educației Naționale să facă plata. 

În prezent, nu mai există plafonări în ceea ce privește decontarea abonamentelor elevilor care fac naveta. Atâta timp cât vorbim de distanțe de până la 50 de kilometri, aceștia pot deconta integral abonamentele rutiere pentru a merge la școală.

Pentru elevii cu domiciliul în Săcele ce învață în localitate rămâne valabilă hotărârea de consiliu local ce le da posibilitatea de a avea gratuitate cu condiția de a nu avea absențe și de a călători cel puțin 2 stații de la adresa unde locuiesc până la unitatea de învățământ.

Cartierul Toamnei din Săcele va beneficia de o investiție de peste 3,2 milioane lei în rețeaua electrică

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia