Home / Actual / Ciprian Niţescu, consilier local PNL: “Încă avem excedent bugetar la Săcele. De ce nu folosim aceşti bani pentru investiţii?”

Ciprian Niţescu, consilier local PNL: “Încă avem excedent bugetar la Săcele. De ce nu folosim aceşti bani pentru investiţii?”

Consilierul local Ciprian Niţescu (PNL) a fost invitat în emisiunea Braşovul Actual, acolo unde a discutat despre situaţia financiară a municipiului nostru, precum şi despre excedentul bugetar actual şi investiţiile propuse.

Un alt subiect abordat a fost cel referitor la linia de creditare de maxim 25,5 milioane de lei pe care Primărea Municipiului Săcele intenţiona să o deschidă.

Ciprian Nitescu a precizat că la formarea bugetului pe anul 2019, consilierii PNL vor susţine ca cele 4 proiecte de investiţii ce stăteau la baza fundamentării necesităţii accesării împrumutului de 25,5 milioane să fie realizate în 2019 din excedentul bugetar şi din alte surse de venit extrabugetare precum accesarea de fonduri nerambursabile.

Întreaga emisiune mai jos. Vizionare plăcută!

 

Impresiile unui cetăţean după şedinţa de Consiliu Local de joi – 29 noiembrie

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia