Home / Actual / Atenţie la perioadele de interdicție prevăzute în codul de bune practici agricole pentru protecția apelor împotriva poluării cu nitrați din surse agricole

Atenţie la perioadele de interdicție prevăzute în codul de bune practici agricole pentru protecția apelor împotriva poluării cu nitrați din surse agricole

Către proprietarii/administratorii terenurilor de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Săcele,

Toți proprietarii/administratorii terenurilor de pe raza administrativ teritorială a Municipiului Săcele, sunt rugați să respecte perioadele de interdicție prevăzute în codul de bune practici agricole pentru protecția apelor împotriva poluării cu nitrați din surse agricole.

Precizăm că perioada de interdicție este între 1 noiembrie și 15 martie.

Cei implicați în aceste acțiuni, la nivel de UAT, trebuie să stabilească grafice/programe pentru fertilizările cu îngrășăminte organice, astfel încât să fie evitat orice disconfort, atât asupra sănătății umane, cât și asupra factorilor de mediu.

Acestea vor fi comunicate Comisariatului județean Brașov al Gărzii  Naționale de Mediu, în termen de 15 zile de la primirea notificării.

Conform comunicat Primaria Municipiului Sacele

Șef Serviciu Fond Funciar, Registrul agricol, Cadastru

            Dr. Ing. Brânzea Ovidiu

Sorin Gâdea, viceprimar Săcele: “Unii cetăţeni preferă să arunce gunoiul pe jos în loc să-l selecteze”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia