Home / Actual / Sorin Gâdea, viceprimar Săcele: “Unii cetăţeni preferă să arunce gunoiul pe jos în loc să-l selecteze”

Sorin Gâdea, viceprimar Săcele: “Unii cetăţeni preferă să arunce gunoiul pe jos în loc să-l selecteze”

Administrația Locală din Săcele a montat, în acest an, în locul containerelor vechi și insalubre, ECOINSULE pentru colectarea selectivă a gunoiului menajer din cartierele de blocuri, cu containere noi, închise și dotate cu trapă mobilă pentru introducerea sacilor cu gunoi.

Au fost transmise către cetățeni și informări cu privire la modul de selectare a gunoiului și de folosire a acestor ECOINSULE ( montate în multe orașe din România ).

Din păcate trebuie să recunoaștem că, probabil din lipsa educației civice sau a vechilor metehne, există încă cetățeni care preferă să arunce gunoiul pe jos în loc să-l selecteze și să-l introducă în locurile special amenajate din cadrul ECOINSULELOR fără să țină cont de disconfortul ( vizual, olfactiv etc. ) creat celorlalți cetățeni sau celor care trec pe lângă aceste ECOINSULE, spune în comunicat viceprimarul Sorin Gâdea.

Pentru a înlătura aceste depozitări încă necontrolate, în fiecare zi (inclusiv Sâmbăta și Duminica) operatorul de salubritate curăță toate rampele cu ECOINSULE așa cum se poate observa și din pozele atașate.

conform comunicat site oficial municipiul Săcele

Citiţi mai jos şi de unde a plecat povestea cu gunoaiele de la Săcele 

(video) Sunt gunoaiele o problemă la Săcele? Autoritățile zic că nu!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia