Home / Actual / (video) Sunt gunoaiele o problemă la Săcele? Autoritățile zic că nu!

(video) Sunt gunoaiele o problemă la Săcele? Autoritățile zic că nu!

Administratia ar face orice ca orașul să arate bine… doar la suprafață.

Și nu, nu doar în Gârcini există gunoaie! Echipa Brașov TV a filmat gunoaie în Săcele chiar în data de 1 decembrie, în cartierul Electroprecizia și în cartierul Ștefan cel Mare. 

Oamenii sunt supărați pentru că plătesc taxe mari pentru colectarea gunoiului, iar rezultatele lipsesc cu desăvârșire. Aceștia și-ar dori ca orașul lor să fie cu străzi mai curate și mai multe containere.

Asta deorece de la 1 ianuarie intră în vigoare la Săcele şi taxa de salubrizare, de 10 lei de persoană pe lună!

Se pare că în loc să ia măsuri și să conducă orașul așa cum le-a promis aleșilor lui că o va face, primarul Virgil Popa preferă să dea vina pe instituțiile care scot în evidență neregulile existente.

După mult timp în care reporterii Brașov TV au încercat să ia legătura cu primarul Virgil Popa pentru a oferi explicații cu privire la situația gunoaielor din Săcele, aceștia au reușit să obțină un punct de vedere din partea acestuia, fiind acuzați de subiectivism. 

sursa text Brasovtv.com

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia