Home / Actual / Elevi ai Liceului Teoretic „George Moroianu” din Săcele parte a proiectului “Liderii de mâine Brașov”

Elevi ai Liceului Teoretic „George Moroianu” din Săcele parte a proiectului “Liderii de mâine Brașov”

Asociaţia Femeilor de Afaceri şi a Femeilor Conducătoare de Întreprinderi Brașov (AFAFCI), membră a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (CAFA) a lansat marți4 decembrie 2018, proiectul „Liderii de mâine Brașov”, ediția a IV-a.

Obiectivul proiectului este educarea tinerilor în spiritul apartenenţei la comunitatea locală braşoveană, prin informarea lor cu privire la „mecanismul de funcţionare” al acesteia şi conştientizarea lor despre implicarea civică. 

Beneficiarii directi suntelevi de clasa a XI-a din cinci colegii și licee din județul Brașov, respectiv Colegiul de Științe „Grigore Antipa” Brașov, Colegiul „Emil Racoviță” Brașov, Liceul Teoretic „George Moroianu” Săcele, Colegiul Național „Radu Negru” Făgăraș și Liceul Teoretic „Ioan Pascu” Codlea.

Elevii selectați vor participa la sesiuni de pregătire conţinând următoarele module tematice: Administraţie Publică Locală și Turism, Economic și Sănătate, Educaţie, intercalate cu sesiuni de dezbateri și leadership. Domeniile alese reprezintă componente de baza ale comunităţii brașovene.

Proiectul care se va desfășura pe parcursul anului școlar 2018 – 2019 se bucură de sprijinul autorităților locale și județene.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia