Home / Actual / Gheorghe Stoea, consilier local PMP: “Vreau ca săcelenii să înţeleagă că opoziţia noastră a fost faţă de îndatorarea suplimentară a oraşului nostru, nu faţă de investiţii!”

Gheorghe Stoea, consilier local PMP: “Vreau ca săcelenii să înţeleagă că opoziţia noastră a fost faţă de îndatorarea suplimentară a oraşului nostru, nu faţă de investiţii!”

Consilierul local Gheorghe Stoea (PMP) a fost invitat în emisiunea “Braşovul Actual”, acolo unde a vorbit printre altele de participarea săcelenilor la Alba Iulia, la festivităţile dedicate centenarului de la Marea Unire din 1918.

Bineînţeles ce nici subiectele administrative de interes local nu au fost omise, Gheorghe Stoea declarând în emisiune că este un susţinător al proiectelor de investiţii locale, dar nu doreste îndatorarea excesivă a comunităţii săcelene.

“Vreau ca săcelenii să înţeleagă că opoziţia noastră a fost faţă de îndatorarea suplimentară a oraşului nostru, nu faţă de investiţii!”, a spus Gheorghe Stoea.

Mai multe în emisiunea de mai jos:

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia