Home / Actual / Cioc, cioc … o familie din Săcele s-a trezit cu ursul la ușa casei …

Cioc, cioc … o familie din Săcele s-a trezit cu ursul la ușa casei …

…azi am a avut o nouă vizită…🐻ul a încercat (chiar și) ușa de intrare…😩…am apelat 112 … întradevăr au ajuns “prompt”( cu jandarmi, cu vânător, cu veterinar , etc)…la 20 de minute după apelare…☹️…evident , ursul plecase ,nici urmă de el 😒…mă gândesc acum 🤔, că avem zeci de fotografi amatori și/sau profesioniști în Săcele.

Pe unii îi cunosc , alții îmi sunt prieteni , cunoștințe… recomand să-i contactăm ! Să cerem ajutorul lor …( Sólyom Er, Sztojka Csaba , Laci Tuzson , etc )..

Sunt sute de aplicații de tracking, urmărire ( free of charge), cu camere fixe , cu drone , etc…astfel nu vom mai căuta “acul în carul cu fân”…

Referitor la autoritățile Săcelene : sunt convins că își fac treaba, și că este stresant, deranjant și frustrant pentru Dumnealor că , de câteva săptămâni, nu reușesc să stăpânească și să găsească rezolvarea cât mai urgentă a numeroaselor plângeri , sesizări din partea concetățenilor…apreciez interesul Dl-lui Viceprimar Géczi Gellért , care mi-a asigurat sprijinul și suportul Dumnealui și al Autorităților Locale în limita legilor pe care sunt obligați să-l respecte…

Dacă s-au putut monta în păduri zeci de camere video pentru limitarea furtului de lemne , nu se găsește buget și pentru camere pentru următoarele, eventualele (foarte probabile) victime omenești cauzate de atacul urșilor suprapopulați din zona noastră?

conform postare Facebook

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia