Home / Actual / Alphaville organizează un concurs de arhitectură pentru modelarea viitorului cartier rezidenţial din Bunloc

Alphaville organizează un concurs de arhitectură pentru modelarea viitorului cartier rezidenţial din Bunloc

Grupul Alphaville doreşte să reactiveze proiectul Bunloc abandonat de Bermo Grup în 2011. Noul proprietar a demarat un PUZ pe suprafaţa de 9.160 mp, obţinând un nou certificat de urbanism de la Consiliul Local Săcele.

Alphaville 5 va fi un concept dinamic care se va încadra perfect în tabloul zonei, mai multe corpuri cu regim de înălţime p+2+M. În aceste condiţii, Alphaville organizează un concurs de arhitectură pentru modelarea viitorului cartier rezidenţial.

Potrivit anunţului, arhitecţii vor trebui să prezinte două idei – ansamblului rezidenţial de locuinţe colective urmând să li se alăture, în proiect, fie o serie de spaţii comerciale, fie o pensiune.

O să-ţi placă şi: Încă o victorie pentru săceleni în faţa unui adversar renumit

Înscrierea la concurs se poate face până la finele acestui an pe site-ul dezvoltatorului, urmând ca predarea lucrărilor să se facă până la sfârşitul lunii ianuarie 2017.

Comunicarea rezultatelor va avea loc pe data de 9 februarie, după ce un juriu format din arhitecţi membri ai Ordinului Arhitectilor, ingineri şi reprezentanţi ai beneficiarului vor analiza lucrările depuse. Scopul acestui concurs este de a cunoaşte arhitecţi noi cu idei noi, dar şi de a integra rapid şi în mod direct pe tinerii debutanţi ai acestei profesii.

Primele trei locuri vor fi premiate cu 5.000, 3.000 şi, respectiv, 1.500 de lei.

Pe lângă aceste premii, arhitecţii câştigători au posibilitatea de a participa direct la licitaţia pentru întreg Proiectul Tehnic şi Detaliile de execuţie, dar şi parţial (randări, detalii suplimentare, design interior şi exterior etc).

Poate cauţi un job la Săcele. Citeste anunţul aici!

Grupul Alphaville, condus de Dragoş Selagea, a mai dezvoltat în Braşov deosebitul complexul de locuinţe, trendul faţadelor alb/gri, proiect situat în Răcădău, pe strada Carpaţilor nr. 44, lângă Lidl. În decembrie 2015, Alphaville a demarat proiectul de pe strada Vasile Alecsandri nr. 1, denumit Alphaville3, Corpul 1 se va livra în 2016 , iar Corpul 2 în 2017.

Conducerea grupului ne-a comunicat că este în plină ascensiune şi în alte zone ale Braşovului, iar Alphaville4 se va naşte până la finalul anului 2016 odată cu finalizarea PUZ-ului aflat azi în ultima etapa de avizare.
conform bzb.ro

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply