Home / Actual / Candidatul PSD la Săcele promite ceva ce NU a făcut nici colegul său de partid!

Candidatul PSD la Săcele promite ceva ce NU a făcut nici colegul său de partid!

Virgil Popa, candidatul PSD, declara că va redeschide spitalul, lucru pe care NU l-a putut face nici colegul sau de partid, Nicolae Bănicioiu, ministrul Sănătătii in momentul octombrie 2014.

Povestea pe scurt:

In data de 24 octombrie 2014, Nicolae Bănicioiu, aflat in vizita fulger la Săcele, a vorbit despre „spitalul orăşenesc”, şi a promis că unitatea va fi redeschisă. Nu a putut preciza totusi când, şi mai ales, ce sume a pus Guvernul deoparte pentru reintroducerea în circuit a spitalului. A arătat însă cu degetul şi spre autorităţile locale şi a lăsat să se înţeleagă că, de fapt, spitalul se va deschide doar atunci când se vor implica şi ele.

Dacă ministrul nu a reuşit să traseze nişte cifre clare, pentru implicarea financiară ce revine statului, Primăria Săcele are o idee despre sumele de care ar avea nevoie să reamenajeze clădirea. Este vorba despre 400-500.000 de lei din bugetul local, pentru reabilitarea clădirii, din câte spune primarul Radu Florea Nistor, şi apoi cam 200.000 de lei lunar, pentru întreţinere şi plata utilităţilor.

La momentul 2014, Bănicioiu şi echipa de campanie a PSD readus în prim-plan subiectul redeschiderii Spitalului municipal Săcele după doi ani în care Guvernul din care fac parte a ignorat şi solicitările cetăţenilor dar şi acţiunile făcute de autorităţile locale în acest sens.

Concluzia trista este ca acest spital NU este in atentia politicienilor decat in campania electorala si le este fluturat prin ochi sacelenilor doar din dorinta de a obtine voturi.

sursa text: ziare.com. romaniacurata.ro, digi24.ro.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply