Home / Actual / ”500 de ani de bere bună” la Brașov

”500 de ani de bere bună” la Brașov

La Brașov va avea loc în acest weekend festivalul ”500 de ani de bere bună”, bere germană și românească,  în cadrul unei festival de zile mari. Și pentru ca berea bună să “pice bine”, va fi acompaniată de cârnați bavarezi, rumeniți la grătar, de cârnatul XXL, mici, bulz, coaste, dar și alte preparate tradiționale românești și săsești, alături de nelipsitul Rege al ciolanelor, cu produsele sale ungurești.

Șapte tipuri de bere vor fi aduse în România, la Brașov, exclusiv pentru acest Festival. Produsele nu se regăsesc pe piața din țara noastră și vor putea fi degustate și cumpărate în cadrul evenimentului. De vineri, 20 mai, brașovenii, dar și turiștii pot lua parte la evenimente, de la ora 14, iar sâmbătă și duminică, de la ora 12:00 la 21:30. Atmosfera va fi întreținută de artiști consacrați, iar muzica va fi pentru toate gusturile.

Festivalul ”500 de ani de bere bună” are loc în cortul de evenimente din cartierul Avantgarden 3, conform transilvanianews.com

Citeste si despre un eveniment ce va avea loc la Muzeul Etnografic Sacele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply