Home / Actual / Campionii egalurilor

Campionii egalurilor

Echipele din seria braşoveană a Ligii a V-a, A.S. Voinţa Măieruş şi F.C. Săcele au confirmat duminică statutul din clasament ce le recomandă drept echipele cu cele mai multe meciuri încheiate la egalitate. A fost un 1-1, într-un meci desfăşurat pe un teren greu, mai mult acoperit de iarba decât de gazon, denivelat, tipic Ligii a V-a.

Antrenorul Andrea Adamo i-a folosit pe următorii: Florică, Manoli, Macari, Truşcă, Balint, Soos, Ionescu, Sănduleac, Bucur, Singeap şi Tincă, pe parcurs mai intrând Solga şi Voicu. Un meci greu, jucat pe un teren de mic dimensiuni, unde gazdele s-au adaptat mai bine. Prima repriză s-a încheiat fără gol, 0-0 cu puţine ocazii la ambele porţi.

În partea a doua a meciului cei de la A.S. Măieruş au marcat primii, după o lovitură liberă. Bucur a egalat pentru F.C. Săcele, golul oaspeţilor fiind urmat de câteva oportunităţi de a trece în avantaj, din păcate nefructificate. Totuşi gazdele puteau câştiga în final, acestea lovind bara în minutele de prelungiri.

Un egal dificil, obţinut în condiţii dificile de o echipă tânără, portarul de la FC Săcele, Florică, fiind născut în 1998. Urmează partida de acasă, când duminică la Săcele sosesc cei de la Bran.

Mult succes!

 

Farmacia Precizia

Leave a Reply