Home / Actual / Campionii egalurilor

Campionii egalurilor

Echipele din seria braşoveană a Ligii a V-a, A.S. Voinţa Măieruş şi F.C. Săcele au confirmat duminică statutul din clasament ce le recomandă drept echipele cu cele mai multe meciuri încheiate la egalitate. A fost un 1-1, într-un meci desfăşurat pe un teren greu, mai mult acoperit de iarba decât de gazon, denivelat, tipic Ligii a V-a.

Antrenorul Andrea Adamo i-a folosit pe următorii: Florică, Manoli, Macari, Truşcă, Balint, Soos, Ionescu, Sănduleac, Bucur, Singeap şi Tincă, pe parcurs mai intrând Solga şi Voicu. Un meci greu, jucat pe un teren de mic dimensiuni, unde gazdele s-au adaptat mai bine. Prima repriză s-a încheiat fără gol, 0-0 cu puţine ocazii la ambele porţi.

În partea a doua a meciului cei de la A.S. Măieruş au marcat primii, după o lovitură liberă. Bucur a egalat pentru F.C. Săcele, golul oaspeţilor fiind urmat de câteva oportunităţi de a trece în avantaj, din păcate nefructificate. Totuşi gazdele puteau câştiga în final, acestea lovind bara în minutele de prelungiri.

Un egal dificil, obţinut în condiţii dificile de o echipă tânără, portarul de la FC Săcele, Florică, fiind născut în 1998. Urmează partida de acasă, când duminică la Săcele sosesc cei de la Bran.

Mult succes!

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply