Home / Actual / Campionatul Național de Drift: Gabi Imre Jr și Gabi Imre Sr au reușit performanțe excelente pe Transalpina

Campionatul Național de Drift: Gabi Imre Jr și Gabi Imre Sr au reușit performanțe excelente pe Transalpina

Tânărul și talentatul Gabi Imre Jr a reușit sa ne bucure cu un rezultat foarte bun inca din sesiunea de calificari, unde s-a clasat pe locul 1, in etapa din Transalpina.

În cursă, după un battle spectaculos cu Narcis Bucur și unul cu Negreanu Antonio, a terminat Etapa Campionatului Național de Drift pe locul 1 la categoria semipro.

Gabi Imre Sr. a avut 2 battle-uri senzaționale, primul cu Bogdan Padurariu pe care l-a învins dupa o lupta stransa, pe care spectatorii au privit-o cu sufletul la gura, iar al doilea cu Claudiu Adam unde diferenta de cai putere si-a spus cuvântul, terminând astfel Etapa Națională pe locul 3 la categoria PRO.

Două rezultate excelente pentru piloții săceleni, obținute în etapa de pe Transalpina, un loc în egală măsură spectaculos și periculos.

Succes pe mai departe!

Viceprimarul Géczi anunță pe Facebook: ”Avem plăcuțe bilingve la Brădet și Babarunca”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia