Home / Actual / Săcelenii sunt nemulțumiți! Locuitorii de pe strada Câmpului nu mai suportă traficul greu, zgomotul și problemele de infrastructură

Săcelenii sunt nemulțumiți! Locuitorii de pe strada Câmpului nu mai suportă traficul greu, zgomotul și problemele de infrastructură

Consilierul Local PNL Izabella Paniti a trimis Primăriei Săcele către soluționare o solicitare primită și semnată de un număr 26 de cetățeni din zona străzii Câmpului.

Prin această adresă locuitorii aduc la cunoştinţă situaţia existentă si solicită implicarea și ajutorul administrativ în rezolvarea mai multor probleme semnalate.

În rezumat, semnatarii consideră că deși plătesc impozit de zona A, nu au condițiile de infrastructură necesare zonei de impozitare stabilită ca maxim.

Oamenii se simt nedreptățiți și vor condiții!!!

Cu mențiunea că acesta nu este un caz singular și nici măcar o excepție în Săcele, iată petiția!

Stimaţi aleşi, noi cetăţenii de pe str. Câmpului din Mun Sacele nu suntem mulţumiţi de Hotărârea Consiliului Local in privinţa impozitului pe clădiri şi terenuri de pe această stradă, pe care o numiţi zonă “A”, care lasă de dorit.

Pe această stradă circulă zi şi noapte autocamioane de trafic greu, maşini, tractoare, căruţe.  Acest lucru creează un zgomot care se aude şi în casele oamenilor.

Nisipul, sarea, antiderapantul care a fost aruncate in timpul iernii nu sunt curăţate de pe marginea carosabilului şi intră praful in curţi şi in case.

Trotuarul, când plouă, este plin de băltoci şi noroi, în unele locuri rigolele fiind surpate.

Solicităm pavarea trotuarului şi rezolvarea problemelor menţionate mai sus.

Aceasta zona nu corespunde zonei A, nu ne puteţi compara cu cei din centrul Municipiului Săcele unde se face curăţenie, trotuarele sunt pavate, iarba creşte pe zonele verzi.

Noi credem că nu suntem numai obligaţi sa achităm taxele şi impozitele locale, ci avem şi dreptul ia un oraş civilizat iară discriminare.

Totuși administrația lui Virgil Popa pare inferioară celei ce a construit anterior ocolitoarea municipiului Săcele, în condițiile în care în 5 ani nici trotuare și nici rigole nu a fost în stare să facă!

Gârciniul are nevoie de apă, curent electric și străzi … Primăria cheltuie banii europeni pe cursuri de pregătire, campanii de informare și târguri de locuri de muncă

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia