Home / Actual / Alarmă maximă! Cele peste 2.300.000 lei pentru cursurile și consultanța din Gârcini sunt la mâna unui vicepreședinte PSD Săcele

Alarmă maximă! Cele peste 2.300.000 lei pentru cursurile și consultanța din Gârcini sunt la mâna unui vicepreședinte PSD Săcele

După ce au parazitat politic GAL Gârcini – Grupul de Acțiune Locală ce are ca scop implementarea de proiecte pe fonduri europene în cea mai săracă comunitate din municipiul Săcele, acum pesediștii și-au plasat oamenii și în managementul unor proiecte.

Dacă Asociația GAL Gârcini este condusă în fapt de Teonia Voicescu – consiliera PSD și om de încredere a primarului Virgil Popa, acum conducerea municipiului vrea să deruleze proiectul “Dezvoltarea unui pachet integrat suport pentru copii și tinerii din SDL Gârcini” și l-a pus că asistent manager pe Lungu Dragoș (foto dreapta)

Acesta este și el în echipa ce parazitează de 5 ani Municipiul Săcele având rol multiplu. Politic este vicepreședinte al PSD Săcele, iar profesional este angajat în primărie (EVIDENT!!!) acolo unde ocupa postul de administrator al Centrului Multicultural și Educațional Săcele.

De fapt, rolul principal al acestuia este că scrie articole defăimătoare și falsuri despre orice adversar al lui Virgil Popa.

Când aceste articole nu ajung, iar adversarii nu se lasă intimidați, Lungu Dragoș face plângeri penale la Poliție sau Poliția Locală pentru a-i hărțui în continuare în numele partidului.

Rămâne ca autoritățile competente să cerceteze acest offside administrativ și să dea un verdict și în cazul acesta. Oricum, se strânge lațul în jurul acestor personaje!

Pesediștii săceleni nu au nicio frică în a se plasa la limita legii sau dincolo de ea, deși Dragnea Liviu, modelul lor profesional și politic, zace la mititica pentru că a angajat fictiv niște doamne la Protecția Copilului, dar care s-a dovedit că se ocupau și cu muncă la partid.

Revenind la fondurile europene, situația este de-a dreptul alarmantă în cazul celor peste 2.300.000 lei ce vor fi “îngropate’ în zonă sub forma unor cursuri, târguri de locuri de muncă sau diferite forme de consiliere profesională.

În plus, pesediștii își vor da și salarii din proiect din acești bani, căci doar nimic nu e pe gratis în lume!

O bătaie de joc mai ales la adresa celor de acolo ce au nevoie în primul rând de apă, curent, asfalt și multe altele.

Săcelenii sunt nemulțumiți! Locuitorii de pe strada Câmpului nu mai suportă traficul greu, zgomotul și problemele de infrastructură

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia