Home / Actual / Noutăți dinspre Spitalul Municipal Săcele: Camerele de Gardă Adulți și Pediatrie se redeschid și vor funcționa cu triaj epidemiologic

Noutăți dinspre Spitalul Municipal Săcele: Camerele de Gardă Adulți și Pediatrie se redeschid și vor funcționa cu triaj epidemiologic

Spitalul Municipal Săcele își reorganizează structurile de spitalizare în contextul diminuării cazurilor noi de infecție cu COVID-19, începând din data de 1 iulie 2021, după cum urmează:

📌 Se mențin 11 paturi pentru pacienții pozitivi COVID-19.

📌 Se redeschid 12 paturi spitalizare continuă Medicină Internă post-COVID-19, pentru pacienții cu text pozitiv în ultimele 90 de zile, vindecați și cu nivelul anticorpilor IgG SARS-CoV-2 crescut.

📌 Se redeschid 12 paturi spitalizare continuă Boli Cronice post-COVID-19, pentru pacienții cu text pozitiv în ultimele 180 de zile, vindecați și cu nivelul anticorpilor IgG SARS-CoV-2 crescut.

📌Se redeschid 10 paturi spitalizare continuă non-COVID-19 și 7 paturi spitalizare zi non-COVID-19, în cadrul compartimentului de Pediatrie, oferind servicii de diagnostic și tratament pentru patologia generală pediatrică.

__________________________________________

Camerele de Gardă Adulți și Pediatrie se redeschid și vor funcționa cu triaj epidemiologic, astfel:

📌 Pacienților adulți li se va face un test rapid antigen SARS-CoV-2 la intrarea în unitate pentru cei ce vor beneficia de servicii de spitalizare de zi sau continuă.

📌 Pacienților pediatrici li se va face testare rapidă antigen SARS-CoV-2 în punctul de triaj situat la poarta unității.

__________________________________________

‼️ În situația apariției unui nou val al infectărilor COVID-19 și al creșterii ratei incidenței acestora, unitatea va redeveni Spital COVID-19, cu servicii de spitalizare continuă doar pentru pacienții pozitivi. Serviciile de spitalizare de zi medico-chirurgicale, investigații paraclinice și ambulatoriul de specialitate vor funcționa ca și până la data de 1 iulie 2021 pentru pacienții non-COVID.

Alarmă maximă! Cele peste 2.300.000 lei pentru cursurile și consultanța din Gârcini sunt la mâna unui vicepreședinte PSD Săcele

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia