Home / Actual / Campanie de colectare imbracaminte si incaltaminte

Campanie de colectare imbracaminte si incaltaminte

Primăria municipiului Săcele in colaborare cu Asociaţia Caritas Metropolitan Greco-Catolic demarează campania de colectare din rândul populaţiei, de imbrăcăminte si incălţăminte sub formă de donaţii, având ca scop întărirea spiritului civic al comunităţii si de a pune bazele colectării de acest gen.

Această practică filantropică constă in donaţii materiale şi acordarea de servicii sociale primare pentru persoanele vulnerabile şi expuse riscului de excluziune socială. Initiatorii vorbesc de dimensiunea ecologică, ce constă într-un proces de pregătire si transformare în urma unei selectări a produselor textile (haine si încălţăminte) în produse de bază şi utilizarea lor în industrie ca materie primă. Deci o reciclare ce duce in final la economisirea resurselor.

Cele sase puncte de colectare îmbrăcăminte şi încălţăminte în containerele special amenajate din municipiu sunt urmatoarele:

Cartierul ElectroPrecizia – Parc Bl. Nr.20 si langa piaţa agro-alimentară;

Cartierul Ştefan cel Mare – Magazin Luca;

Cartierul Movilei – Bl. Nr. 10;

Baciu – staţie;

Turcheş – staţie;

Cernatu – Biserica Adormirea Maicii Domnului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. chiar am dat peste niste haine mai vechi pe care nu le mai port, o buna ocazie sa mai eliberez dulapul si sa ajut pe cineva

  2. Sper că nu e campanie de ajutorare a țiganilor! I-am ajutat prea mult! Gata cu pomana! Să plece din municipiu!

Leave a Reply