Home / Actual / Monitorizare rutiera si in municipiul Sacele

Monitorizare rutiera si in municipiul Sacele

Municipiul Săcele va fi inclus de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov într-o serie de localităţi ce urmează a fi monitorizate cu camere de luat vederi. Realizată din fonduri europene, această monitorizare va avea ca principal scop supravegherea traficului rutier. Comisarul Bogdan Badea, adjunct al şefului poliţiei Săcele a declarat în şedinţa consiliului local că în municipiul nostru se vor monta doar 2 camere, la intrarea în Săcele dinspre Braşov şi la cea dinspre Brădet.

Consilierii locali au profitat de prezenţa domnului comisar Bogdan Badea la şedinta de plen, întrebându-l dacă această monitorizare nu s-ar putea extinde pe toată suprafaţa oraşului, iar supravegherea să vizeze în primul rând creşterea siguranţei cetăţenilor din Săcele şi descurajarea criminalităţii. Toată lumea prezentă a fost de acord că un astfel de proiect de monitorizare ar fi benefic, urmând a se discuta forma de realizare a supravegherii.

Saceleanul.ro precizează că numeroase oraşe mai mici din România precum Hârşova, Tecuci sau Mangalia au instalat astfel de camere de supraveghere, realizând investiţia cu eforturi bugetare reduse datorită accesării unor fonduri europene.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

2 comments

  1. Cu o floare nu se face primavara.Fotografia este reala,la ultima sedinta de consiliu local,politia a anuntat ca va instala doua si doar doua camere de supravaghere video in Sacele.Cred ca este cea mai mica monitorizare din tara la nivel de municipiu.De ce doar rutiera?La siguranta cetateanului de ce nu se gindeste nimeni,daca supravegherea ar fi mai mare si infractionalitatea,de orice fel va scadea,cu siguranta,sa speram ca se vor lua masuri si ca va fi mai bine.

  2. municipiu' in acte ca in realitate suntem departe rau, azi intradevar zapada a fost surprinzatoare,da totusi si asa primarul nostru nu a fost in stare sa dea zapada din fata primariei unde mimeaza ca lucreaza ce sa mai zicem de trotuare,strazi, cartiere etc

Leave a Reply