Home / Actual / Recolta de goluri pentru FC Sacele

Recolta de goluri pentru FC Sacele

Nu sunt multe de spus dupa un meci de fotbal in care gazdele castiga cu 7-0, totusi vom puncta pentru iubitorii fotbalului din Sacele ca echipa gazda s-a impus astazi intr-o maniera categorica in fata unui adversar foarte modest, AS FC Recolta Budila, o echipa slaba si lipsita de orice pretentie in campionat.

La pauza FC Sacele a condus cu 4-0, intr-un meci linistit, fara incidente, dar din care 3-4 jucatori au iesit accidentati, in special cu probleme musculare. Il remarcam pe Ghita Tinca, marcator al unei duble astazi, dar mai ales cu un joc bun in special in prima repriza a meciului. Apararea a fost sigura, dar totusi cu 2-3 scapari, ce pot fi fatale in fata unor adversari mai valorosi.

Mai ramane ca FC Sacele sa aiba un joc bun si in deplasare, deocamdata echipa noastra nereusind decat 1 singur punct in 2 deplasari in judet. Fara victorii afara promovarea mult dorita va ramane doar un vis. Hai Sacele!!

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply