Home / Actual / Cabinetul stomatologic din “George Moroianu” a fost inaugurat

Cabinetul stomatologic din “George Moroianu” a fost inaugurat

Luni – 3 februarie, în incinta Liceului Teoretic George Moroianu s-a deschis un cabinet stomatologic.

Investiția este una privată, realizată prin fondurile europene din Programul StartUp Nation plus și vine să sprijine elevii liceului, profesorii și personalul nedidactic precum și întreaga comunitate săceleană.

Aceștia vor avea parte de consultații stomatologice gratuite, o dată pe săptămână, chiar în incinta unității de învățământ. Cei mici vor avea parte de tratamente, recomandări și oferte.

La inaugurare au participat reprezentanti ai administratiei locale, consilieri locali, directorul Liceului Teoretic “George Moroianu” si cadre didactice din unitatea saceleana, reprezentanti ai Camerei de Comert si Industrie Brasov si echipa ce va administra cabinetul stomatologic.

Pentru ca activitatea să fie una fără evenimente neplăcute, la inaugurarea cabinetului a fost prezent și preotul Raul Valer Serban, cel care a oficiat o scurtă slujbă religioasă.

Potrivit statisticilor, ţara noastră este pe ultimul loc din Uniunea Europeană la consumul de pastă de dinţi şi igienă orală, deci această inițiativă este cu atât mai binevenită.

Un material video BrasovTv.com:

Drumul Săcele-Valea Doftanei-Câmpina a fost vizitat de ministrul Transporturilor

Ciprian Sterpu, consilier local PNL: “Deși serviciile de salubritate NU s-au îmbunătățit deloc, săcelenii vor plăti mai mult pentru gunoi”

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia