Home / Actual / Alphaville a demarat procedura de informare privind intenția de elaborare PUZ în zona Bolnoc

Alphaville a demarat procedura de informare privind intenția de elaborare PUZ în zona Bolnoc

Alphaville mai face un pas în direcția realizarii unui proiect modern în zona Bolnoc, ce va fi construit la cele mai înalte standarde de calitate.

Astfel, Alphaville Development a demarat procedura de informare privind intenția de elaborare PUZ pentru construire ansamblu de locuințe și funcțiuni complementare, birouri, unități de cazare, garaje, căi de acces, spații anexe și locuri de joacă.

“Grupul Alphaville își propune să valorifice terenul din Bolnoc prin dezvoltarea unui proiect imobiliar. Vom face asta în deplină colaborare cu comunitatea din zonă, administrația săceleană și în conformitate cu reglementarile urbanistice în vigoare”, spune Dragoș Selagea, CEO Alphaville.

Conform documentației, pe terenul de 9160 de mp ansamblul Alphaville Bolnoc va fi format din 7 blocuri, ridicate cu un nivel maxim de înălțime S(D)+P+2E+M (maxim la coamă de 12 metri).

Apartamentele vor fi generoase ca spațiu, cu dotări moderne și locuri de parcare sub și supraterane, astfel încât zona nu va fi aglomerată de autoturismele viitorilor proprietari.

Comunitatea va avea de câștigat prin apariția unor spații comune, locuri de joacă pentru copii, after-school educațional sau a spațiilor ce se pot transforma în magazine ce îi vor deservi pe locuitorii din zonă.

Drumul Săcele-Valea Doftanei-Câmpina a fost vizitat de ministrul Transporturilor

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia