Home / Actual / Bunloc Vertical Race – pe 5 noiembrie

Bunloc Vertical Race – pe 5 noiembrie

11202957_1002025013162199_2267224290780567622_nSilviu Bălan și echipa sa, alături de Primăria Municipiului Săcele te invită pe 5 noiembrie 2016 să alergi pe Verticală la Bunloc Vertical Race!

Cu o experiență bogată în organizarea concursurilor de alergare montană (Marathon 7500, Retezat Sky Race, Brașov Marathon), a venit timpul și pentru un concurs acasă la Silviu, unde acesta a crescut și se antrenează de obicei.

Bunloc este o zonă turistică pentru săceleni și brașoveni din cele mai vechi timpuri. Aici, pe când iernile erau ierni, exista o tradiție foarte puternică în schiul alpin. În ultimii ani zona a devenit foarte populară pentru amatorii de parapantă, mountain bike, schi de tură dar și pentru pasionații de alergare montană.

Vertical Race este un concurs în care se aleargă doar la deal, la urcare, unde câștigă cel care urcă cel mai repede traseul cursei, în cazul nostru, Bunloc-ul. Aflându-ne exact între Brașov și Săcele, lângă cel mai important drum din țară, DN1, sperăm că vom atrage cât mai mulți alergători, dornici să se dueleze cu traseul nostru dar și spectatori care să realizeze o atmosferă de zile mari și toate astea într-un peisaj de vis, cu vedere directă a orașului Brașov de la înălțime și a masivelor, Piatra Mare, Bucegi și Postăvaru.

Bunloc Vertical Race se adresează persoanelor active care iubesc muntele și mișcarea. Sunt așteptați la start, atât sportivi de talie națională, care să tragă până la ultimul strop de energie pentru cucerirea titlului dar și pentru cei care vor să realizeze o tură rapidă de weekend, nu foarte lungă, cu multe peisaje frumoase și să bea o bere la Cabana Sava după aceea.

Prin această competiție dorim să promovăm alergarea montană și mersul pe munte ca un mijloc de petrecere a timpului liber, care conduce la un mod sănătos de viață. De asemenea ne dorim să promovăm obiectivele turistice din cadrul Municipiului Săcele, această competiție fiind un proiect pilot, un început dintr-o serie de mai multe evenimente montan-sportive, care vor fi anunțate la timpul lor.

De asemenea, sunt invitați toți cei care doresc să urmărească această cursă de aproape și să îi încurajeze pe participanți de pe marginea traseului.

Pentru toate detaliile evenimentului te rugăm să accesezi secțiunea REGULAMENT, apoi dacă vrei să ni te alături pe 5 noiembrie este necesar să completezi secțiunea ÎNSCRIERE!

Mai multe detalii pe: http://silviubalan.ro/bunloc/

14479772_1794689034123977_1331908765897120372_n

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply