Home / Actual / Urmărire cu focuri de armă prin Săcele

Urmărire cu focuri de armă prin Săcele

Un polițist din Săcele a fost la un pas să fie linșat de zeci de locuitori ai cartierului Gârcini, noaptea trecută, pentru a proteja un membru al comunității lor, urmărit încă din Brașov. Pe parcursul cursei ca-n filme au fost trase 12 focuri de armă. 

În urma unui filtru al Poliției din Săcele, organizat la solicitarea colegilor din Brașov, un bărbat aflat la volanul unui autoturism nu a oprit la semnalul polițistului, astfel că s-a pornit în urmărirea celui care se îndrepta cu viteză spre cartierul Gârcini. În timpul cursei nebunești, polițistul a tras 12 focuri de armă, cu speranța că-l va intimida pe suspect și va opri.

Mașina urmărită a apucat să intre în cartierul Gârcini, șoferul a coborât și s-a pierdut pe ulițe. Zeci de localnici au încercat să-l protezeje și au făcut scut în fața autospecialei de Poliție. Polițistul era singur în mașină, așa că a abandonat urmărirea și a făcut cale întoarsă. Autoturismul urmărit avea numere roșii. Există suspiciunea că suspectul a fost rănit, deoarece în vehicul s-au găsit urme de sânge.

Ancheta în acest caz se desfășoară sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

sursa: mytex.ro

Citește și despre Bunloc Vertical Race! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply