Home / Actual / Aprinderea Luminilor de Sărbători va avea loc pe 6 decembrie la Săcele

Aprinderea Luminilor de Sărbători va avea loc pe 6 decembrie la Săcele

Anul acesta, pe 6 decembrie, Sfântul Nicolae vine la Săcele odata cu aprinderea Luminilor de Sărbători și cu Caravana Sărbătorilor de Iarnă.

De la ora 17.00, caravana va porni din cartierul Electroprecizia, unde se vor aprinde Luminile de Sărbători în Bradul de Crăciun amplasat în parcul Mihai Eminescu.

La ora 17.30, caravana va fi în cartierul Movilei, iar la orele 18.00 în centrul orașului, în fața Bradului de Crăciun din fața Primăriei.

Punctul culminant va fi în cartierul Ștefan cel Mare, acolo unde va avea loc, cu începere de la orele 19.00, inaugurarea Patinoarului Mobil printr-un spectacol sportiv și artistic susținut de micii patinatori de la cluburile sportive din Brașov.

Apoi sunteți invitați la un spectacol artistic pe scena amplasată lângă Bradul de Crăciun de lângă patinoar, unde vor susține recitaluri Denis, corul Prietenii Cântăreți și formația Nemuritorii. 

Totul se va termina cu un foc de artificii.

Delir administrativ al primarului V. Popa: “Apariția curcubeului este un semn că săcelenii sunt acuma ocrotiți și prosperă de la o zi la alta.”

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia