Home / Actual / Delir administrativ al primarului V. Popa: “Apariția curcubeului este un semn că săcelenii sunt acuma ocrotiți și prosperă de la o zi la alta.”

Delir administrativ al primarului V. Popa: “Apariția curcubeului este un semn că săcelenii sunt acuma ocrotiți și prosperă de la o zi la alta.”

I-a luat mințile primarului Virgil Popa apariția unui superb curcubeu pe cerul săcelean chiar pe 1 decembrie?

Acesta a avut o ieșire publică ce seamănă cu un delir literar pe pagina sa de Facebook, considerând că acest simplu fenomen fizic este un semn divin că săcelenii o duc bine!

Iată ce scrie acesta cu mândrie proletară și îngrijorătoare făloșenie! 

“Consider că apariția curcubeului la Săcele este un semn care ne arată că după mulți ani de nerealizări, săcelenii sunt acuma ocrotiți și prosperă de la o zi la alta” (foto dreapta)

De fapt, oamenii educați știu că am avut de-a face cu un simplu fenomen fizic numit curcubeu de gheață.

Acesta este un fenomen optic care aparține familiei halo-ului de gheață format prin refracția luminii soarelui sau a lunii în cristale de gheață suspendate în atmosferă, de obicei în nori cirrus sau cirrostrat.

Le mulțumim în final profesorilor noștri de fizică și geografie pentru buna educație primită de la ei și vă lăsăm cu adevăratele curcubee administrative din Săcele!

Un dezvoltator își propune să construiască în Bolnoc blocuri și locuințe inșiruite

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia