Home / Actual / Apar giratoriile și la Săcele. Află din știre detalii!

Apar giratoriile și la Săcele. Află din știre detalii!

În conformitate cu prevederile legii privind transparența decizională în administrația publică și ale Regulamentului Local de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism sau de amenajare a teritoriului aprobat prin H.C.L.  nr. 102/25.08.2011, începând cu data de 27.06.2016, pe website-ul Municipiului Săcele precum și la avizierul Primăriei Municipiului Săcele, sunt afișate documentele referitoare la PUZ-ul din zona Doina.

Astfel, Planul Urbanistic Zonal aflat în dezbatere publică pană pe 12.08.2016, prevede aparitia unui giratoriu la intersectia străzilor Zizinului și Câmpului. Acesta va avea nu mai putin de 6 intrări/ieșiri, urmând a fluidiza traficul și a facilita accesul în zonă.

Până la data de 12.08.2016, cei interesați pot depune în scris recomandări, sugestii și opinii privind documentele mai sus menționate, la sediul Primăriei Municipiului Sacele, situat în strada Piața Libertății nr. 17, Biroul Urbanism, Patrimoniu sau pe adresa de e-mail a instituției [email protected].

Persoana resposabilă pentru relația cu societatea civilă, Alina Vănășilă.

Citeste si despre un eveniment deosebit de la Săcele

Reapar cursele de noapte la Sacele

Un infractor căutat de Politie a fost prins la Săcele

campului zizinului

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply