Home / Actual / Amenzi în piața din Precizia

Amenzi în piața din Precizia

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, însoţiţi de reprezentanţi ai Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Braşov au efectuat mai multe controale în două pieţe agroalimentare din municipiile Săcele şi Făgăraş şi la un complex comercial din municipiul Braşov. Conform bzb.ro, în urma controalelor, oamenii legii au aplicat un număr de 19 amenzi în valoare totală de 60.000 de lei şi au confiscat produse agroalimentare în valoare de 2.000 lei.

Poliţiştii au verificat 58 persoane fizice şi juridice ce desfăşoară activităţi de comerţ cu carne şi produse de carne, alcool şi băuturi alcoolice, produse de panificaţie şi produse agroalimentare. Poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale la Legea 12/1990 şi OUG 28/1999, în valoare totală de 60.000 lei, şi au confiscat produse agroalimentare în valoare de 2.000 lei. A fost suspendată activitatea unui agent economic până la remedierea deficienţelor constatate. De asemenea, poliţiştii vor continua cercetările la un alt agent economic, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, conform Legii 241/2005”,

a declarat comisarul şef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply