Home / Actual / FC Precizia Săcele trece mai departe în Cupa României

FC Precizia Săcele trece mai departe în Cupa României

Tinerii săceleni s-au impus fără drept de apel cu scorul de 4-1 în faţa unui adversar valoros, nimeni alta decât lidera seriei a IV-a braşovene, A.C.S. Olimpic Cetatea Râşnov.

Deşi victoria este absolut meritată, ea a fost facilitată şi de un oarecare dezinteres din partea oaspeţilor, aceştia fiind concentraţi pe meciurile de campionat unde sunt implicaţi în lupta pentru promovare, alături de A.C.S.M. Codlea.

De altfel, adevărată valoare a celor două echipă o vor putea verifica toţi iubitorii fotbalului, chiar sâmbătă, la Săcele, unde acest meci va fi jucat și în etapa de campionat.

La partida de la Săcele a asistat şi primarul oraşului Râşnov, Adrian Veștea, acesta întreţinându-se amical câteva minute şi cu directorul sportiv al celor de la FC Precizia Săcele, Aurel Barbută, dar şi cu spectatorii prezenţi pe stadionul Electroprecizia.

Pentru FC Precizia Săcele urmează pe teren propriu partidă de campionat cu aceeaşi A.C.S. Olimpic Cetatea Râşnov, sâmbătă, 30 aprilie, de la orele 11:00.

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia

Leave a Reply