Home / Actual / Am avut dreptate! Piesa de teatru “O afacere rusească” s-a amânat. N-au ieșit banii!

Am avut dreptate! Piesa de teatru “O afacere rusească” s-a amânat. N-au ieșit banii!

Trăgeam un semnal de alarmă acum 2 zile, atunci când am dezvăluit cititorilor săceleni, dar se pare că în aceelași timp și amatorilor ce administrează Centrul Multicultural și Educațional, că piesa “O afacere rusească” se poate transforma într-o veritabilă țeapă românească!

Asta deorece am descoperit că piesa de teatru cu pricina era programată în aceeași zi și la aceeași oră și la Săcele și la Victoria. Detalii AICI! 

Tot în articolul de acum 2 zile vă povesteam și cum biletul la Săcele este 50 de lei, iar la Victoria 25 lei, intuind astfel o “afacere românească” pe spinarea portofelelor săcelenilor.

Iată că am avut dreptate, piesa de teatru fiind anulată de la Săcele, acolo unde n-au ieșit banii pentru că se pare că “nu s-au vândut suficiente bilete”.

Evident că piesa se va juca la Victoria, acolo unde organizatorii gazdă au fost mai harnici și s-au ținut de treabă, vânzarea de bilete la jumătatea prețului de la Săcele mergând mult mai bine.

Asta se întâmplă cand angajezi politruci amatori făra pic de experiență pe posturi importante! 

Cine este Gabriel Florescu? De la conducerea BCCO Brașov la consilier juridic al primarului Virgil Popa

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia