Home / Actual / Administrația PSD de la Săcele vrea să taxeze mai mult persoanele juridice în 2020
Money Measures

Administrația PSD de la Săcele vrea să taxeze mai mult persoanele juridice în 2020

În campania electorală din 2016, Virgil Popa promitea printre altele facilități legale acordate angajatorilor pentru crearea de noi locuri de muncă în Săcele, crearea unui pachet de facilitati legale (locatie, deduceri/scutiri la plata taxelor si impozitelor locale etc) care sa atraga mari investitori și chiar facilități legale pentru întreprinderile mici și mijlocii locale.

Odată ajuns la putere, Virgil Popa și PSD și-a schimbat comportamentul, au uitat de promisiunile făcute și au reușit o majorare a taxei pe clădirile aflate în proprietatea persoanelor juridice ce au stătut nerezidenţial, indicele aplicat pentru 2019 fiind de 0,6%, faţă de 0.5% din valoarea reevaluată a clădirii.

După această majorare de 20%, a indicelui de mai sus, administrația PSD de la Săcele le mai pregătește firmelor săcelene încă o surpriză neplăcută și pentru anul 2020.

Este vorba de încă o majorare a aceluiași indice, ce va duce bineînțeles, la creșteri de taxe și impozite pentru persoanele juridice din Săcele, de data aceasta de la 0,6% la 0,7%.

Așa ca să le stimuleze activitatea și pe viitor, conform minciu…. pardon… promisiunilor din 2016!

Intreaga propunere cu taxele si impozitele locale pentru 2020 le gasiti AICI! 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia