Home / Actual / Cine este Gabriel Florescu? De la conducerea BCCO Brașov la consilier juridic al primarului Virgil Popa

Cine este Gabriel Florescu? De la conducerea BCCO Brașov la consilier juridic al primarului Virgil Popa

“Asta este capitalismul comunist! Dacă ești mâna dreaptă a primarului ai voie să faci ce vrei! Rușine!” – scrie furios un cetățean pe o rețea de socializare după ce a urmărit filmarea în care Gabriel Florescu, consilierul juridic personal al primarului Virgil Popa, îl amenința pe un polițist că îl sună pe seful IPJ Brasov (n.r. comisar-șef Flucuș), insinuând că acesta va avea probleme.

“Oare câți cetățeni de rând au numărul comisarului Flucuș în telefon și linie directă cu acesta să-și permită să-l sune pt un mic trafic de influență la 9 dimineața?”, întreabă pe Facebook un alt cititor.

Pentru cei ce nu sunt la curent cu subiectul conflictului stradal dintre Gabriel Florescu și un polițist săcelean, urmăriți materialul AICI! 

Cine este Gabriel Florescu?

Fostul comisar şef a condus de patru ani Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov. 

Ulterior, cariera acestuia a continuat la Alba Iulia acolo unde l-a înlocuit pe Traian Berbeceanu. Vă reamintim că mai mulţi ofițeri și-au manifestat la aceea vreme susţinerea fostului şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu. 

Ce rol joacă Gabriel Florescu în Primăria Municipiului Săcele? 

Fostul șef al BCCO a fost angajat în Primăria Săcele în cadrul Cabinetului Primarului Virgil Popa, pe postul de inspector juridic, treapta profesională IA.

Conform încadrării profesionale și a salariilor de bază din Primăria Săcele, inspectorul juridic Gabriel Florescu câștigă la Săcele aproximativ 6400 lei pe lună.

Atribuțiile de serviciu ale acestuia sunt diverse amintind aici câteva precum consilierea primarului pe probleme specifice (n.r. juridice) sau  întocmește lucrări cu caracter juridic.

 

Scandal cu Gabriel Florescu în plină stradă la Săcele. Consilierul personal al lui Virgil Popa intimidează Poliția?

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia