Home / Actual / Scandal cu Gabriel Florescu în plină stradă la Săcele. Consilierul personal al lui Virgil Popa intimidează Poliția?

Scandal cu Gabriel Florescu în plină stradă la Săcele. Consilierul personal al lui Virgil Popa intimidează Poliția?

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), Gabriel Florescu, are un schimb de replici cu un polițist rutier chiar în Săcele, pe strada Fagului.

Într-un material video filmat de un amator se observă cum acesta din urmă avertizează că îl sancționează pe Florescu pentru că ar fi parcat ilegal în fața casei sale (a agentului), în timp ce mașina de serviciu a Poliției era parcată oblic pe același trotuar.

O abordare abuzivă de gen “Știi cine sunt eu?”

Enervat, Florescu l-a acuzat pe polițist de abuz în serviciu și l-a avertizat că îl va anunța pe șeful Poliției Județene Brașov de acest fapt și că ar putea să-i facă și o plângere penală.

“Domnu agent, ce s-a întâmplat? Este abuz în serviciu ce faceți!” se poate auzi în filmare că spune Florescu, acesta amenințând că îl sună pe “Flucuș” (n.r șeful IPJ Brașov).

„Dl. agent a parcat mașina poliției, cu radar, în fața casei sale. Când a ieșit din casă, eu mă aflam în mașina mea și vorbeam la telefon. Agentul m-a avertizat că nu am voie să staționez în fața casei sale, deși era în dreptul gardului, nu în fața porții lui. I-am spus că nu am săvârșit nici o contravenție și atunci s-a apucat să oprească mașini, căutând persoane care să se plângă că eu staționez ilegal. Mi-a reproșat că și cu alte ocazii am parcat mașina în fața casei sale. Normal că vorbim de un abuz, dar nu din partea mea, ci a agentului. Era normal să-i informez pe șefii lui că, în loc să fie în misiune, la circulație, doar avea radarul pe mașină, era acasă. Când l-am întrebat de ce nu se află la treabă mi-a răspuns că are dreptul, că are pauză de masă”, a relatat Florescu pentru mytex.ro

Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO), Gabriel Florescu este în prezent consilierul personal pe probleme juridice al primarului Virgil Popa.

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia