Home / Actual / Teatru: O afacere rusească sau o țeapă românească? La Victoria 25 de lei biletul, la Săcele 50 de lei biletul

Teatru: O afacere rusească sau o țeapă românească? La Victoria 25 de lei biletul, la Săcele 50 de lei biletul

Vineri, pe 22 martie – 19.00, la Săcele este programată o piesă de teatru cu titlul “O afacere rusească”, o adaptare dupa Cehov cu actorii Anca Sigartău și Marius Bodochi.

O comedie de care săcelenii se pot bucura contra cost, prețul unui bilet fiind de 50 de lei

Dar oare se va juca piesa la Săcele? Și punem această întrebare deoarece aceeași “O afacere rusească” este programată și la Victoria, în județul Brașov.

Tot vineri, 22 martie și tot la orele 19.00. (foto dreapta)

Sigur acolo biletul este doar 25 de lei, deși sala de spectacole administrată de Casa de Cultura Victoria are aproximativ 300 de locuri, fiind similară celei de la Săcele. 

Probabil că organizatorii piesei de teatru consideră că săcelenii sunt oameni cu dare de mână și își pot permite să plătească dublu față de tariful cerut în alte părți. 

În egală măsură îl avertizăm pe administratorul Centrului Multicultural si Educational de la Săcele că dacă actorii implicați în piesă nu au fiecare câte un geamăn, s-ar putea ca aceasta să nu se joace decât într-o sigură locație. 

În loc de o afacere rusească, să nu ne trezim cu o țeapă românească! 

 

 

 

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia