Home / Actual / Veste bună din business! Electroprecizia AG va moderniza Maternitatea Brașov

Veste bună din business! Electroprecizia AG va moderniza Maternitatea Brașov

Consiliul Judeţean Braşov a semnat contractul de lucrări pentru pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la corpul nou al Maternităţii Braşov, investiţie pentru care administraţia judeţeană a obţinut o finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

După ce prima dată nu a fost înscrisă nicio ofertă, a doua oara Electroprecizia AG, parte a grupului de firme Electroprecizia din Sacele, a reușit să obțină contractul.

Conform anunţului de atribuire, publicat pe platforma electronică de achiziţii publice SICAP, contractul a fost atribuit firmei săcelene Electroprecizia AG, aceasta fiind, de altfel, singura care a depus o ofertă.

Constructorul desemnat în urma licitaţiei va încasa suma de 19.637.821 lei, fără TVA (1.147.999 lei pentru proiectare şi 18.557.671 lei pentru lucrările propriu-zise, sume fără TVA), în condiţiile în care valoarea estimată a contractului a fost de 19.705.670 lei, fără TVA.  

Proiectul de modernizare al corpului nou prevede printre altele realizarea tuturor lucrărilor care asigură reabilitarea termică a clădirii, dar și instalarea exterioară a două lifturi cu pereți de sticlă.

Compania Apa Brașov va începe lucrările de extindere canalizare menajeră pe Bdul G. Moroianu, tronson cuprins între străzile A. Endre și G. Coșbuc