Home / Actual / Veste bună din business! Electroprecizia AG va moderniza Maternitatea Brașov

Veste bună din business! Electroprecizia AG va moderniza Maternitatea Brașov

Consiliul Judeţean Braşov a semnat contractul de lucrări pentru pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor la corpul nou al Maternităţii Braşov, investiţie pentru care administraţia judeţeană a obţinut o finanţare europeană prin Programul Operaţional Regional 2014 – 2020.

După ce prima dată nu a fost înscrisă nicio ofertă, a doua oara Electroprecizia AG, parte a grupului de firme Electroprecizia din Sacele, a reușit să obțină contractul.

Conform anunţului de atribuire, publicat pe platforma electronică de achiziţii publice SICAP, contractul a fost atribuit firmei săcelene Electroprecizia AG, aceasta fiind, de altfel, singura care a depus o ofertă.

Constructorul desemnat în urma licitaţiei va încasa suma de 19.637.821 lei, fără TVA (1.147.999 lei pentru proiectare şi 18.557.671 lei pentru lucrările propriu-zise, sume fără TVA), în condiţiile în care valoarea estimată a contractului a fost de 19.705.670 lei, fără TVA.  

Proiectul de modernizare al corpului nou prevede printre altele realizarea tuturor lucrărilor care asigură reabilitarea termică a clădirii, dar și instalarea exterioară a două lifturi cu pereți de sticlă.

Compania Apa Brașov va începe lucrările de extindere canalizare menajeră pe Bdul G. Moroianu, tronson cuprins între străzile A. Endre și G. Coșbuc

Dacă îți place să fii bine informat, te așteptăm în cea mai mare și activă comunitate online din Săcele pe pagina Saceleanul.ro și pe grupul Orașul Săcele.

Farmacia Precizia